Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Με τις ευχές του πατήρ Ειρηναίου ο αγιασμός

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις ευχές του πατήρ Ειρηναίου Σωτηρόπουλου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Απόλλωνα στο κλειστό της Περιβόλας ενόψει της νέας περιόδου, παρουσία των αθλητών του προπονητή Νίκου Βετούλα, αλλά και όλων των μελών της ΚΑΕ (Γιάννης Κόντης πρόεδρος ΚΑΕ, Βλσταράς, Τσανταρλιώτης, Αθανασίου, Μούσιος, Κουλούρης, Καμίσσης, Κάπελας, Μπουτοπούλου, Ζέρβας).

Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα, έκλεψαν την παράσταση, μαζί φυσικά με τον πατήρ Ειρηναίο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο καλάθι της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της μελανόλευκης ομάδας Γιώργος Μπόγρης παρέδωσε στον ιερέα φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει: «Το μεσημέρι της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στην Περιβόλα, ο αγιασμός της ομάδας μας από τον αρχιμανδρίτη  πατήρ Ειρηναίο Σωτηρόπουλο, υπεύθυνο του γραφείου νεότητας της Ι.Μ. Πατρών και προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Ρηγανοκάμπου.

Στον αγιασμό έδωσε το «παρών» σύσσωμο το Δ.Σ. της ΚΑΕ Απόλλωνα αλλά και του ερασιτέχνη Απόλλωνα όπως φυσικά και το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους παίκτες της ομάδας  μας. Στον αγιασμό συμμετείχαν και αθλήτριες από τις ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Οι «μελανόλευκοι» έλαβαν τις ευχές από τον πάτερ ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας στη φετινή σεζόν. Μετά το τέλος της τελετής, ο αρχηγός μας, Γιώργος Μπόγρης δώρισε μια φανέλα στον πατήρ Ειρηναίο με τις  υπογραφές όλων των παικτών».

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει: «Με την αρωγή και της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926, λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει το 2018 μεταξύ του αρχηγού μας Γιώργου Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργίου. Ο διεθνής αθλητής μας ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές συμβάν, αναγνωρίζοντας το λάθος του, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Γεωργίου. Ως εκ τούτου το θέμα θεωρείται λήξαν».

*Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κατέστησε σαφές πως τάσσεται κατά της αύξησης των ξένων αθλητών στη Basket League. Οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να επικυρώσουν τη συγκεκριμένη τροποποίηση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, κάτι το οποίο όμως φέρνει την αντίδραση τόσο του ΣΕΠΚ όσο και του ΠΣΑΚ, ο οποίος επίσης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement