Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Βραζιλιάνος Νιλτίνιο κοντά στην Παναχαϊκή-Η παρουσία του στην ομάδα που σόκαρε τον πλανήτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης, ο Βραζιλιάνος Νιλτίνιο, ο οποίος αναμένεται εκτός απροόπτου,  να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή.

Άνθρωπος των “κοκκινόμαυρων” τον παρέλαβε από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και κάτω από άκρα μυστικότητα τον έφερε στην πόλη μας.

Ο Βραζιλιάνος winger, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε κατ΄ευχήν, σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Έχει ύψος 1,75 και έχει περάσει από γνωστούς συλλόγους της χώρας της σάμπα.

 

Στο πρόσφατο πέρασμά του του από την Ευρώπη, φόρεσε τη φανέλα της πορτογαλικής Τσάβεζ για να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Ναουτίκο, από όπου και έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Αύγουστο.

Μεταξύ άλλων, ο Νιλτίνιο, αγωνίστηκε και στην ομάδα που σόκαρε τον πλανήτη, την Σαπεκοένσε.

 

Ήταν 28 Νοεμβρίου 2016 και η αποστολή της Σαπεκοένσε μεταφερόταν με πτήση τσάρτερ στην Κολομβία (Μεντεγίν) για τον τελικό του Copa Sudamericana με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Δυστυχώς, το αεροπλάνο δεν έφτασε ποτέ στον τελικό προορισμό του με όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να βυθίζεται στο πένθος.
Ο Νιλτίνιο, παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο του 2017 από την Σάο Καετάνο στην Σαπεκοένσε βοηθώντας στην προσπάθεια αναδόμησης του συλλόγου, μετά το φρικτό δυστύχημα.

 

Σε ότι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ενδεχομένως τις προσεχείς ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ>


Ροή ειδήσεων

Advertisement