Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κυκλοφορία τίθενται από την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Πατρών, ενόψει της νέας περιόδου του πρωταθλήματος της Basket League.

Αναλυτικά με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών αναφέρει: «Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, τίθενται σε κυκλοφορία για το ευρύ κοινό τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Πατρών.

Επίσης όσοι έχουν ήδη αγοράσει κάρτες διαρκείας για τη περίοδο 2022-23, μπορούν να τις παραλάβουν.

H διάθεση των καρτών διαρκείας για νέους κατόχους όσο και η παραλαβή για όσους έχουν κάνει κράτηση θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926, Κανάρη 15, Πάτρα, το πρωί 9-2 και το απόγευμα 6-9.

Επίσης τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Αγορά καρτών διαρκείας μπορεί να γίνει και on-line μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster στον εξής σύνδεσμο: www.ticketmaster.gr/en/ticketmaster_se_2005815.html. Τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

VIP GOLD: Κόστος στα 330 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.

VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.

BASIC: Κόστος στα 90 ευρώ.

BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.

Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου, όπως και πέρσι, θα λάβουν δωρεάν ειδική κάρτα διαρκείας εφόσον ένας γονέας έχει αγοράσει κάρτα διαρκείας».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement