Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας Πατρών: Επίσκεψη στο Δημοτικό Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι αθλητές της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, Νίκος Βασιλείου, Χάρης Παρασκευόπουλος και Tunde Vahlberg Fasasi, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί το διθέσιο Δημοτικό Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους μαθητές για την καθημερινότητα ενός επαγγελματία παίκτη του μπάσκετ και για την μετάβαση από τον ερασιτεχνικό στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, και στο ότι είναι ένας χώρος ίσων ευκαιριών, που απαιτεί όμως πολλή προπόνηση και πολλές προσωπικές θυσίες. Τέλος, οι παίκτες της ομάδας μας δεν παρέλειψαν να παίξουν μπάσκετ με τους μικρούς μαθητές, αλλά και να δώσουν αναμνηστικά δώρα στο σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή τους στον χώρο του σχολείου τον κύριο Αλεξόπουλο Χαράλαμπο, διευθυντή του 8/θεσιου Πειραματικού, τον κύριο Καλογεράτο Γεράσιμο, προϊστάμενο του 2/θεσιου Πειραματικού και τον κύριο Τσίτσικα Χαράλαμπο, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του συγκροτήματος.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement