Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα (11 π.μ.) η εξόδιος ακολουθία από τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Πατρών για την χαρισματική, Σ. Αυγέρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τελευταίο «αντίο» σε μια γυναίκα που διακρίθηκε για την χαρισματική προσωπικότητά της, για τον εργασιακό της ζήλο και ήθος και για την αφοσίωσή της στην οικογένειά της, την Σία (Αθανασία) Αυγέρου θα απευθύνουν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί.
Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω της για τον σύζυγό της, συνταξιούχο του Υπουργείου Οικονομικών, πρώην δημοτικό σύμβουλο Πατρών Δημήτριο Αυγέρο, τα παιδιά της Κωνσταντίνο και Ινέζ, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλους.
Η Σία Αυγέρου υπήρξε μια δυναμική γυναίκα που τη διέκρινε η αξιοπρέπεια, το ήθος, η ευγένεια, πορεύτηκε με αρχές σ’ όλη της την επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πάτρας και όσοι την αγαπούσαν θα είναι εκεί για να την τιμήσουν.

«’Εφυγες ξαφνικά από κοντά μας»
Αγαπητή μας Αθανασία,
Έφυγες ξαφνικά από κοντά μας και είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε. Ο πόνος για την απώλεια μιας καλής και πολυαγαπημένης οικογενειακής φίλης είναι μεγάλος. Αυτός που ρυθμίζει τις τύχες όλων μας αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σε καλέσει κοντά του. Αυτός είναι ο κανόνας. Δυστυχώς όποιος και αν είναι όταν ακούει το κάλεσμα του Μεγαλοδύναμου, του Θεού μας, πρέπει να ξεκινήσει το ταξίδι για την αιωνιότητα. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί ή να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα. Ο Μεγαλοδύναμος όμως για τους ενάρετους όπως εσύ, επιφυλάσσει ένα θείο δώρο. Το αδιατάρακτο ταξίδι στους λειμώνες της μόνιμης και αιωνίου ηρεμίας και της αληθινής ευτυχίας, που πρέπει να είναι και σκοπός της επιγείου ζωής μας.
Υπήρξες ένας ξεχωριστός άνθρωπος γεμάτος αρετές και ιδανικά. Ήσουν ακούραστη λειτουργός του δημοσίου, γενναία, λεοντόκαρδη, τίμια και ειλικρινής. Στον εργασιακό σου χώρο ήσουν ακέραιη, άψογη με άριστες γνώσεις του αντικειμένου σου και φιλική με όλους με αποτέλεσμα να εισπράττεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων και συναδέλφων. Οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά όταν ξεχνιούνται. Εσύ όχι μόνο δεν πρόκειται να ξεχαστείς, αλλά θα παραμείνεις ζωντανή στις καρδίες όλων μας, διότι το αποτύπωμα που άφησες με το πέρασμά σου είναι ανεξίτηλο.
Στον πολυαγαπημένο σου σύζυγο Δημήτρη που ήταν πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός της οικογενείας σου και ιδιαίτερα τα πέντε τελευταία χρόνια της σοβαρής ασθένειάς σου, αλλά και στα αγαπημένα σου παιδιά Κωνσταντίνο και Ινές και τα δύο εγγόνια.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι να βρουν το κουράγιο και την δύναμη να καταλαγιάσουν τον πόνο που ο αδόκητος χαμός σου τους προκάλεσε.

Η ωραία κι ευγενική σου ψυχή ας αναπαύεται στην στοργική αγκαλιά του Ουράνιου Πατέρα.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μας φίλη, θα μας λείψεις αλλά η αγάπη μας θα σε συντροφεύει για πάντα εκεί ψηλά που θα βρίσκεσαι. Ευχόμεθα από τα βάθη της ψυχής μας να είναι ελαφρύ το χώμα της αχαϊκής γης που θα σε σκεπάζει.
Αιωνία σου η μνήμη.
Δημήτριος-Σοφία Παππά».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement