Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Κάναμε εμείς εύκολη την πρόκριση»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Βύρωνα

Μια εύκολη νίκη σημείωσε η Παναχαϊκή στην Καβάλα κόντρα στον Βύρωνα με 5-0 και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το ότι περίμενε αυτή την εικόνα της ομάδας καθώς γνωρίζει τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αναλυτικά: «Κάναμε εμείς εύκολη την πρόκριση γιατί είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου, έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν η συνέχεια την περσινής, πολύ καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Τα δύο γκολ που σημειώσαμε χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο ήταν λίγα.

Στην επανάληψη τελειώσαμε το παιχνίδι με την ποιότητα που έχουμε και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο.

Ήταν μια δίκαιη πρόκριση με αυτό το μεγάλο σκορ. Ο αντίπαλος ήταν μια καλή ομάδα, είχε κάνει δύο προκρίσεις, αλλά νομίζω ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Περίμενα να δω έτσι την ομάδα κάτι που το έβλεπα από τις προπονήσεις. Αυτή η πρόκριση μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αν είχαμε αποτύχει σήμερα όλοι θα μας «χλεύαζαν», εξάλλου βλέπετε τι εκπλήξεις γίνονται στο Κύπελλο αλλά εμείς έχουμε δουλέψει έτσι ώστε να παίρνουμε αυτές τις νίκες. Αν και είχαμε τρεις, τέσσερις απουσίες έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις να τις καλύψουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement