Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» της Anytime στους ανθρώπους της- Με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Στην Anytime η βαθιά πεποίθηση πως οι ομάδες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά και ανοίγουν τον δρόμο για να απολαμβάνει ο πελάτης «κάθε στιγμή περισσότερα», γίνεται πράξη μέσα από μια όμορφη κίνηση με διπλή σημασία.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για μια ακόμα χρονιά, η Anytime εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, με μια ξεχωριστή ανθοδέσμη από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Power of a Flower».

Η «Power of a Flower», είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων με ειδικές δεξιότητες, οι οποίοι καλλιεργούν ελληνικά φυτά και λουλούδια, πλέκουν πρωτότυπες ανθοδέσμες και τις παραδίδουν οι ίδιοι στους συνδρομητές τους, διασχίζοντας όλη την Αθήνα. Η συγκεκριμένη οργάνωση μέσα από την καλλιέργεια, την παραγωγή και τη διανομή ελληνικών φυτών και λουλουδιών υπερασπίζεται την ένταξη των ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κοινωνία, προσφέροντάς τους εργασία, απόκτηση δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση.

Μέσα από αυτή τη δράση, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εβδομάδας, η Anytime αναδεικνύει το ενδιαφέρον της προς τους ανθρώπους της, αλλά και την προσήλωσή της στη σωστή εξυπηρέτηση, στοχεύοντας στην άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη των πελατών της. 

Ο επαγγελματισμός, η ενσυναίσθηση, η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων, η απλοποίηση των διαδικασιών και η αναβάθμιση των online υπηρεσιών είναι στοιχεία που κάνουν την εξυπηρέτηση της Anytime να ξεχωρίζει. Με περισσότερα από 500.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών της αγγίζει το 95%, ενώ καθημερινά εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο 1.000 πελάτες, με 96% ποσοστό άμεσης διαχείρισης αιτημάτων.

Για μια ακόμα χρονιά, η Anytime γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, μετουσιώνοντας το «Ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους της σε μια πράξη που κάνει τον κόσμο καλύτερο για όλους τους συνανθρώπους μας.

 

Λεζάντα

Οι εργαζόμενοι από την εξυπηρέτηση πελατών της Anytime με τους εκπροσώπους της «Power of a Flower» 


Ροή ειδήσεων

Advertisement