Connect with us

Ελλάδα

Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για την φρικτή υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη

Published

on

Θέμα χρόνου είναι τα νέα εντάλματα σύλληψης για την φρικτή υπόθεση του Κολωνού, όπου η 12χρονη έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Η δράση των παιδοβιαστών Ηλία Μίχου και Γιάννη Σοφιανίδη έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ετοιμάζονται και νέα εντάλματα σύλληψης, τουλάχιστον για 10 άτομα. Η μαρτυρία της ανήλικης που είπε ότι έχει βιαστεί από 10 άτομα, δρομολογεί εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «στις περιπτώσεις αυτές έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Δεν υπάρχει βιασμός ανηλίκου χθες για να περιμένουμε συλλήψεις. Οι συλλήψεις γίνονται όταν είναι κακουργηματικές οι πράξεις».

Ο ίδιος τόνισε ότι «όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού ή έχει έρθει σε επαφή με το παιδί θα συλληφθεί γιατί αυτό αφορά σε κακουργηματικές πράξεις».

Σε ερώτηση εάν έχουν ταυτοποιηθεί άλλα άτομα, ο κ. Καλλιακμάνης απάντησε ότι «υπάρχει εικόνα στα εγκληματολογικά. Υπάρχει η μαρτυρία της ανήλικης που λέει ότι έχει συνευρεθεί με τουλάχιστον 10 άτομα».

Ο ίδιος τόνισε ότι στο κινητό του κοριτσιού υπάρχουν και μηνύματα με ενήλικους ενώ τόνισε, ότι η Αστυνομία προχωρά βήμα – βήμα στην υπόθεση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement