Connect with us

Ελλάδα

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος – Εμφανίστηκαν αυτοβούλως δύο άτομα

Published

on

Σε ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής δυνάμει εντάλματος 33χρονος Έλληνας υπήκοος, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη 12χρονη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα -Έλληνες υπήκοοι- οι οποίοι την Παρασκευή προσήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τα δύο αυτά άτομα ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία τους αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement