Connect with us

Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς για Super Κατερίνα: Είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός

Published

on

Από τα καυστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά δεν γλίτωσε ούτε η καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου. Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ σχολίασε ένα από τα βίντεο τα οποία είχαν προβληθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς «έπαιξε» σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι» και στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στη «Super Κατερίνα», από τα παρασκήνια του J2US όπου η δημοσιογράφος ρωτούσε τη μια για ότι είχε δηλώσει λίγη ώρα πριν, η άλλη.

Η τακτική αυτή δεν άρεσε στον Νίκο Μουτσινά ο οποίος αρχικά αναφώνησε: «Tέρατα είστε στην KatKen» ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη “αυτή είπε αυτό για εσάς”, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η…μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement