Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

HΛΕΙΑ: Εντυπωσιακή αερομεταφορά χασίς με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής – ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Τους έντεκα φτάνουν οι εμπλεκόμενοι που έχουν ταυτοποιηθεί στην υπόθεση καλλιέργειας και εμπορίας χασίς, που ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε Αττική και Ηλεία.

Σε ότι αφορά την περιοχή μας, στη Δίβρη, ανάμεσα στην Ε.Ο. 111 και τον ποταμό Ερύμανθο, εντοπίστηκε μια φυτεία όπου εκριζώθηκαν περίπου 700 δενδρύλλια χασίς, με πλήρη οργάνωση για το πότισμα και την κάλυψη αλλά και καβάντζες για τους δράστες.

Συνολικά έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πάνω από έξι άτομα, από τους συνολικά έντεκα εμπλεκόμενους εκ των οποίων εφτά υπήκοοι Αλβανίας και τέσσερις Έλληνες. Από τις μέχρι τώρα συλλήψεις οι δύο έγιναν στην Ηλεία, η μια ενός Αλβανού και η δεύτερη ενός Έλληνα, στην περιοχή που εντοπίστηκε η φυτεία. Χθες από το πρωί έως το απόγευμα με τη συνδρομή ελικοπτέρου του Πυροσβεστικού Σώματος, έγινε η μεταφορά από τη δύσβατη περιοχή που βρισκόταν η φυτεία των εκριζωμένων δέντρων σε πλάτωμα για να γίνει μεταφόρτωση σε φορτηγά και να μεταφερθούν σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement