Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Τέσσερις “δικοί” του στην Εθνική Ανδρών

Published

on

Δυναμικό «παρών» δίνουν στην Εθνική ομάδα των ανδρών τέσσερις αθλητές του Προμηθέα, καθώς κλήθηκαν στην προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα ενόψει των αγώνων με τη Λετονία (11/11, 19.00) στο Ηράκλειο και με το Βέλγιο (14/11, 21.30) στο Μονς, στο πλαίσιο των προκριματικών παραθύρων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Νίκο Γκίκα, Βασίλη Μουράτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κακλαμανάκη. Οι κλήσεις των τεσσάρων διεθνών δείχνει γι’ άλλη μία φορά την επιλογή των αθλητών που έχουν κάνει ο Μάκης Γιατράς και οι συνεργάτες του στη δημιουργία του ρόστερ της ομάδας του.

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ

Η δεύτερη συνάντηση των Μαχητών στο «Promitheas Park» για το «One Team by Euroleague» ολοκληρώθηκε με την παρουσία των δύο πρεσβευτών του Προμηθέα, τον Τζον Γιανγκ και τον Γιώργο Τανούλη. Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες των Μαχητών, έπαιξαν μαζί τους, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αν και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Προμηθέας τις επόμενες ημέρες ο Μάκης Γιατράς και οι αθλητές (εκτός των διεθνών) του συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση να είναι στις 20 του μήνα με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και στις 23 του μήνα με τον πολωνική Σλασκ Βρότσουαφ. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και το Euro Cup θα έχουν διακοπή λόγω των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου όπου θα συμμετάσχουν οι διεθνείς αθλητές των ομάδων.

ΑΜΑΛΙΑ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement