Connect with us

Αθλητισμός

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Στο Μεξικό ο Κ. Αντωνακόπουλος-Η Εθνική παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Published

on

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2022 ο προπονητής του συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Αστραπή και ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αντωνακόπουλος ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022 θα «πετάξει» με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής ομάδας Ανδρών/Γυναικών, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μεξικό από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου.

ΑΠΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μαζί με την 14μελής ομάδα θα είναι και οι συνεργάτες του, Θ. Ζηνέλης και Παντ. Εφραιμίδης, ωστόσο τη γαλανόλευκη στολή δε θα φορέσει ο άτυχος Πατρινός αθλητής Αντώνης Πανόπουλος της Αστραπής, στα +87 κιλά, ο οποίος είχε προκριθεί ως πρωταθλητής, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός Εθνικής με τον ίδιο να είναι «σκασμένος» από την μη παρουσία του.

«Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ»

Μιλώντας στο gnomip. gr ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αντωνακόπουλος, δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτή η αποστολή θα έχει διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί τόσο που μπορεί να παίζει στα παγκόσμια δεδομένα.

Είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή στο χώρο του αθλήματος γιατί όλοι οι αθλητές βαθμολογούνται για τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Τ. Αγγελόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement