Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μητσοτάκης από το Αίγιο: “Θα ξανακάνουμε την Αχαΐα πρωταγωνίστρια στο αναπτυξιακό όραμα για τη χώρα μας”

Published

on

«Το μέλλον είναι στα δικά σας χέρια, το έχω γούρι κάθε περιοδεία μου στην Αχαΐα να ξεκινάει από Αιγιο. Δεν είναι έργα μουσαμαδες, είναι έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων, θα ξανακάνουμε την περιοχή πρωταγωνιστρια στο αναπτυξιακό όραμα για τη χώρα μας. Ειμαστε Παράταξη συνεπής σε όσα λεμε είχαμε δεσμευτεί απέναντι στους Αχαιούς, να μειώσουμε φόρους, νέες θέσεις εργασίας, ευκαιρίες στους νέους ανθρωπους, παρά τις τεράστιες δυσκολίες ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», δήλωσε από το Αίγιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής.

Το Αίγιο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα.
Τον Πρωθυπουργό καλοσώρισε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, στο κέντρο του Αιγίου, στην οδό Μητροπόλεως, όπου βρέθηκαν βουλευτές της Αχαΐας, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορέων, τοπικά στελέχη της ΝΔ και πολίτες.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα

Όπως βλέπετε και στο βίντεο του gnomip ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και τον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Φανερωμενης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Στο Αίγιο θα μεταβεί σε έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή και στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Για τις 19.30 είναι προγραμματισμένη κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού (πολυχώρος Royal Patras) ενώ αύριο ο ίδιος θα μεταβεί στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την «Πάτρα του 2030».

Ροή ειδήσεων

Advertisement