Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά μετά από 27 χρόνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαρούμενες αλλά αρκετά αγχωμένες κάθισαν στον ίδιο καναπέ ξανά, μετά από 27 χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Mega και συζήτησαν τα πάντα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέμε ένα τέταρτο τώρα οι δυο μας, με τις αγωνίες μας, με τη χαρά μας και με τα άγχη μας», είπε αρχικά η Ελένη. «Πες μου ότι έχει άγχος αυτή τη στιγμή όπως κι εγώ», ρώτησε η Ρούλα.

«Έχω ξυπνήσει μαύρη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε από την πλευρά της: «Βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά. Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ».

Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν να συζητούν για την πορεία τους.

Ελένη: Σήμερα η εκπομπή είναι εμείς οι δύο και αυτά που δεν έχουμε πει.

Ρούλα: Αναρωτιόμουν κι εγώ γιατί δεν βρεθήκαμε τόσα χρόνια και γιατί δεν είπαμε τόσα πράγματα που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και η μία την άλλη. Νομίζω συγκυρίες πραγμάτων ήταν αυτές.

Ελένη: Πόσες φορές έχω πει στο μυαλό μου: «Αν δεν υπήρχε αυτή η γυναίκα να ξεκινήσει και να ανοίξει τον δρόμο σε όλες μας. Η δικιά σου εκπομπή, ο Πρωινός Καφές, ήταν αυτή πάνω στην οποία πατήσαμε όλοι. «Εγώ ήρθα για να μοιραστούμε αλήθειες», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement