Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πάνοπλη για το «τρίποντο»

Published

on

 

Σήμερα 11 πμ. στην Αγυιά η τελευταία προπόνηση ενόψει Αιγάλεω

Πιο ανακουφισμένος από ποτέ πρέπει να αισθάνεται ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος καθώς βλέπει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω δυστυχώς είναι κρίσιμο και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τυχόν στραβοπάτημα. Η Παναχαϊκή πρέπει να πάρει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 3x3=9

Η Παναχαϊκή μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων αντιμετωπίζει το Αιγάλεω εντός, ΠΑΟ Ρούφ εκτός και Καλλιθέα εντός. Αν καταφέρουν οι κοκκινόμαυροι και κερδίσουν και τις τρεις αυτές αναμετρήσεις θα πάνε στους 17 βαθμούς και θα πλασαριστούν στις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση τον Γενάρη θα κινηθεί για ενίσχυση ενώ με κάποιους παίκτες θα λύσει τη συνεργασία της.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Κανονικά στην προτελευταία προπόνηση μπήκε και ο Λιποράσε ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα υπολογίζει κανονικά τόσο τον Μυτίδη όσο και τον Νιλτίνο τρίβοντας… τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σήμερα η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς και εν συνεχεία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή.

 

MVP ο Λιποράσε

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Λιποράσε αναδείχθηκε από τους φιλάθλους ο Mvp για τον μήνα Νοέμβριο. Ο έμπειρος αμυντικός πέρα από την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα μετόπισθεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός και στο σκοράρσιμα καθώς έχει σημειώσει τρία τέρματα.

Οι φίλαθλοι που συμμετείχαν στο διαγωνισμό της ΠΑΕ τον ανέδειξαν Mvp και ο τυχερός της κλήρωσης είναι ο Μιχάλης Τσίπας ο οποίος κέρδισε την επίσημη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών της Παναχαϊκής.

 

 

Συνέχεια… βραβεύσεων

Δύο ακόμα τιμητικές βραβεύσεις θα πραγματοποιήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή αύριο στο εντός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι Γρηγόρης Πλιάτσικας που αγωνίστηκε την περίοδο 1969-1975 και Σωτήρης Αυγερινόπουλος (1969-1975).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ «πρόκειται για δύο σημαντικά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου που έχουν συνεισφέρει ο καθένας τους ξεχωριστά, εκπροσωπώντας επάξια τη φανέλα της ομάδας μας».

Η τιμητική βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

 

Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρόδοτος

Επιστρέφονται οι εννιά βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας μετά από σχετική απόφαση της ΕΠΟ.

Οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για το πιστοποιητικό συμμετοχής, ωστόσο πλέον πήραν πίσω τους βαθμούς τους.

Έτσι λοιπόν ο Ηρόδοτος πήγε στη 12η θέση έχοντας 3 βαθμούς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement