Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Η πρώτη κλήση στο «100» αφορούσε διάρρηξη σε σπίτι στα Κρύα Ιτεών

Published

on

Ποδαρικό στο 2023 έκαναν οι διαρρήκτες στην Πάτρα λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Η πρώτη κλήση στο “100” για την Αχαΐα  έγινε σχεδόν μία ώρα  (00:50) μετά την αλλαγή του χρόνου και αφορούσε διάρρηξη σε οικία στην περιοχή στα Κρύα Ιτεών. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο αλλά οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Επίσης, το πρωί της πρώτης ημέρας του έτους καταγγέλθηκε περιστατικό συμπλοκής ατόμων στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου, στο κέντρο της Πάτρας. Αστυνομικοί του Β΄Α.Τ. Πατρών επελήφθησαν του συμβάντος όμως δεν έγιναν συλλήψεις καθώς δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

– Ποιά ήταν τα πρώτα συμβάντα στην Πυροσβεστική

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής «199» η πρώτη κλήση έγινε στις 12:28 μετά τα μεσάνυχτα και αφορούσαν φωτιά σε κάδο και σε τζάκι σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα, ενώ στη μία τα ξημερώματα ακολούθησε κλήση για συμβάν στην περιοχή του Αιγίου για φωτιά σε καμινάδα σπιτιού. Στην Πάτρα το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής και αφορούσε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Ρίου.

 

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

-Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

-Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement