Connect with us

Ελλάδα

Qatar Gate: Δεν παρακολούθησαν το κινητό της Καϊλή – Φέρεται να έχει συναντήσει το παιδί της

Published

on

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Qatar Gate που έχει συγκλονίσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης  αναμένεται να καταθέσουν εντός του Ιανουαρίου οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, με βάση τις οποίες κανονικά επρόκειτο να γίνει σχετική ακρόαση από το δικαστήριο στις 22 Ιανουαρίου αλλά επειδή είναι Κυριακή η ακρόαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες νομικοί κύκλοι στις Βρυξέλλες λένε ότι το αίτημα αποφυλάκισης παραμένει δύσκολη υπόθεση για την προφυλακισμένη ευρωβουλευτή. Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με το παιδί της, κι ενώ μέχρι και πριν από τρεις ημέρες  δεν το είχε δει, με βάση τις ίδιες πληροφορίες  φαίνεται πως βρέθηκε μία φόρμουλα και ήδη μητέρα και παιδί έχουν συναντηθεί.

Νέα στοιχεία για την έφοδο στο σπίτι

Όπως αναφέρθηκε δεν έγινε καμία παρακολούθηση του κινητού της Εύας Καϊλή, διότι, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά οι «βελγικές δικαστικές Αρχές σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική της ασυλία». Παρακολουθούνταν μόνο τα τηλέφωνα όσων δεν είχαν βουλευτική ασυλία. Κατά συνέπεια οι αστυνομικές αρχές στο Βέλγιο που παρακολουθούσαν το σπίτι της Εύας Καϊλή, είδαν τον πατέρα της να μπαίνει χωρίς βαλίτσα και να βγαίνει με βαλίτσα και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα, σε γνωστό ξενοδοχείο. Βρήκαν τα χρήματα κάτι που στην ουσία «έσπασε» την βουλευτική ασυλία της κ. Καϊλή και έγινε έφοδος στο σπίτι της.

Να σημειωθεί ότι η ευρωβουλευτής στις φυλακές έχει πρόσβαση σε σταθερό τηλέφωνο συγκεκριμένες ώρες, το οποίο παρακολουθείται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement