Connect with us

Αθλητισμός

Ο Ματθαίος Θωνιάτης είδε το Πάτραι στην Κω κόντρα στο Πυλί

Published

on

Τι κι αν ο ιστορικός σύλλογος του ΑΠΣ Πάτραι, έφυγε χθες με «σκυμμένο» το κεφάλι από το νησί της Κω, καθώς υπέστη συντριβή από τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου με 5-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) και προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια του.

Ωστόσο υπήρξαν και οι καλές στιγμές στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς τον αγώνα παρακολούθησε κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ματθαίος Θωνιάτης, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Πατραϊκού, Παναχαϊκής, Παναιγιάλειου, Πανηλειακού κι άλλων συλλόγων αλλά κι μετέπειτα του Αντίμαχου, ομάδα της Κω από την περιοχή του Πυλίου.

Πλέον ως δημότης Κω, βρέθηκε στο νέο γήπεδο του Ανταγόρα κι θυμήθηκε τις δικές ποδοσφαιρικές στιγμές.

Είχε την ευκαιρία δε, να συνομιλήσει με τον παλαιό του συμπαίκτη στη Μικτή Πατρών και τεχνικό διευθυντή του ΑΠΣ Πάτραι Γιώργο Μητρόπουλο, αλλά και με τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως και με τον προπονητή Ανδρέα Ζήκο, τον οποίο είχε τεχνικό την περίοδο του 2004 στον Πατραϊκό.

Μαζί του, την αναμέτρηση παρακολούθησαν και ελάχιστοι πατρινοί φίλαθλοι, που τώρα διαμένουν και εργάζονται στο νησί της Κω.

Οπότε η πατρινή ομάδα δεν ήταν μόνη της, είχε την στήριξη φιλάθλων της, ωστόσο με την εμφάνιση και συνάμα με την ήττα που έκαναν οι πράσινοι τους στενοχώρησαν!

*Στη φωτογραφία ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΣ Πάτραι με τον παλαιό του συμπαίκτη στην Μικτή Αχαΐας Ματθαίο Θωνιάτη

Τάσος Αγγελόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement