Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εγκαίνια το πρωί, βανδαλισμοί το βράδυ στα γραφεία του ΚΚΕ Αχαΐας στα Προσφυγικά

Published

on

«Απρόσκλητοι επισκέπτες» εισέβαλαν προχθές το βράδυ στα νέα γραφεία του ΚΚΕ στην περιοχή των προσφυγικών, στην Πάτρα, λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Κυριακής άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν στα γραφεία, θεωρώντας πως θα έβρισκαν πράγματα αξίας, εντός των γραφείων. Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να πάρουν παρά κάποια μεγάφωνα και μικροπράγματα που άφησαν τα μέλη του κόμματος όταν το απόγευμα έκλεισαν τα γραφεία…

ΚΚΕ: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ»

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Δυτικής Ελλάδας ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αργά το βράδυ της Κυριακής έγινε παραβίαση των νέων γραφείων στα Προσφυγικά. Δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό κάποιων παραβατικών στοιχείων.

Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν και θα εμποδίσουν τη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ στις γειτονιές των Προσφυγικών. Ίσα – ίσα τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο, πεισμώνουν τους ίδιους τους προσφυγιώτες που αναγνωρίζουν στο Κόμμα μας τη συνέπεια και τιμιότητά του».

Ανέφεραν δε πως η έντονη και καθημερινή παρουσία των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, των φίλων και οπαδών του Κόμματος στην ηρωική εργατογειτονιά των προσφυγικών ενοχλεί και απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Παρασκευή 20 Γενάρη και ώρα 7:00μμ στο γήπεδο της ΕΑΠ, στην οποία θα μιλήσει ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement