Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η ηθοποιός Annie Wesching

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η ηθοποιός Annie Wesching, γνωστή για το ρόλο της πράκτορα του FBI Renee Walker στη σειρά «24». Η Wesching πέθανε από καρκίνο το πρωί της Κυριακής (29/1).

«Υπάρχει μια τεράστια τρύπα στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα. Μας άφησε όμως τα εργαλεία για να τη γεμίσουμε. Βρήκε το θαύμα στην πιο απλή στιγμή. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας έμαθε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει. ‘Πήγαινε να τη βρεις. Είναι παντού’. Και θα τη βρούμε», ανέφερε ο σύζυγος της Wersching, Stephen Full, σε γραπτή δήλωση στο CNNi.

Η Wersching έδωσε επίσης τη φωνή για την Tess στο βιντεοπαιχνίδι «The Last of Us».

Η Wersching εμφανιζόταν τακτικά σε δραματικές τηλεοπτικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010. Το 2007, έπαιξε την Amelia Joffe στη μακροχρόνια σαπουνόπερα του ABC «General Hospital».

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ήρθε το 2008, όταν υποδύθηκε την πράκτορα του FBI, Ρενέ Γουόκερ, στο επιτυχημένο σόου της Fox «24», πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Κίφερ Σάδερλαντ σε όλη την έβδομη και την όγδοη σεζόν.

Εμφανίστηκε επίσης στη σειρά του 2014 του Amazon Prime «Bosch», ενώ υποδύθηκε το βαμπίρ Lily Salvatore στο «The Vampire Diaries» του CW.

Υποδύθηκε επίσης τη Βασίλισσα Μποργκ, τη διαγαλαξιακή κακιά στο «Star Trek Picard» το 2022, που ήταν μία από τις τελευταίες δουλειές της ηθοποιού.


Ροή ειδήσεων

Advertisement