Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Διεθνή

Airbnb: Το αδιανόητο μέρος που προσφέρει για διαμονή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πλατφόρμα Airbnb προσφέρει σε δύο τυχερούς διαμονή για μία νύχτα στο πιο πολυτελές ίσως μέρος του κόσμου, την Όπερα του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, ο πιο κεντρικός και ιστορικός εξώστης θα μετατραπεί σε ένα μεγαλειώδες υπνοδωμάτιο με θέα την επιβλητική σκηνή.

Απόφαση «βόμβα» της ΕΕ – Νέες υποχρεώσεις για τους ιδιοκτήτες Airbnb
Οι δύο τυχεροί θα πρέπει την 1η Μαρτίου, στις 18:00, να πληκτρολογήσουν το airbnb.com/opera και οι πρώτοι θα κερδίσουν το δώρο. Η διαμονή προβλέπεται για τις 16 Ιουλίου 2021 και η τιμή θα είναι συμβολική, στα 37 ευρώ.

«Για να μπορέσει κάποιος να κερδίσει τη θέση πρέπει να έχει ένα προφίλ στο Airbnb, ένα θετικό ιστορικό στην πλατφόρμα, και να είναι πάνω από 18 ετών. Το μάξιμουμ των ατόμων που μπορεί να φιλοξενεί είναι τα δύο. Οι τυχεροί θα αναλάβουν με δικά τους έξοδα το ταξίδι ως το Παρίσι», αναφέρει η πλατφόρμα.

Οι τυχεροί θα απολαύσουν τον ύπνο τους σε ένα υπερπολυτελές δωμάτιο που θα έχει θέα τη σκηνή της Όπερας, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα παρασκήνια αλλά και στα στούντιο χορού που βρίσκονται στη στέγη του επιβλητικού κτιρίου.

Το «Νησί της Αγάπης» βγαίνει στο σφυρί – Ζαλίζουν τα μηδενικά για τον «παράδεισο»
Το θέμα του υπνοδωματίου θα είναι «Το Φάντασμα της Όπερας», έργο που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Gaston Leroux. Την φιλοξενία του τυχερού ζευγαριού, εκ μέρους της Airbnb έχει αναλάβει η δισέγγονη του συγγραφέα, Véronique Dubrulle Leroux. «Το κλασικό έργο του προπάππου μου ενέπνευσε τόσο κόσμο και συγκίνησε πολυάριθμα κοινά σε όλο τον κόσμο. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να τον τιμήσω και να φιλοξενήσω επισκέπτες στο διάσημο ντεκόρ του βιβλίου, για μια εξαιρετική βραδιά», δήλωσε.

πηγή: airbnb.com

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement