Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεπείς στις αξίες της αλληλεγγύης οι δικηγόροι της Πάτρας

Published

on

Οι Δικηγόροι της Πάτρας, συνεπείς στις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, επιθυμώντας να συνδράμουν στη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηρίξουν τον Τουρκικό και Συριακό λαό που δοκιμάζεται από το φονικό σεισμό, συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό τροφίμων και υγειονομικού υλικού.

Xθες ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον Προέδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Αθανάσιο Ζούπα στα γραφεία του Συλλόγου και παρέλαβε το υλικό της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΣΠ και τους συναδέλφους του για την πρωτοβουλία.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ
Με την μεταφορά του τέταρτου μεγάλου φορτίου με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας εξαιτίας των πρόσφατων ισχυρών σεισμών πλησιάζει στο τέλος της αυτή η συντονισμένη από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ.Δ.Ε.) πρώτη προσπάθεια άμεσης υποστήριξης τους. Οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας με την ταχύτατη και μαζική ανταπόκρισή τους απέδειξαν ότι διαθέτουν περίσσευμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης προς τους γείτονες συνανθρώπους που υποφέρουν.
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement