Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΚΤΕΛ Αχαΐας – Καρναβάλι: Θα σπάσει το ιστορικό ρεκόρ επισκεπτών του ’99;

Published

on

Πάμε για ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας από πλευράς Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας;

Ίσως. Από το πρωί της Πέμπτης έχουν ξεκινήσει τα έκτακτα δρομολόγια από την Αθήνα προς Πάτρα, με πάνω από 80 λεωφορεία να καταφτάνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πρωτεύουσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τα δρομολόγια αυτά θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο και θα ξεπεράσουν με βάση όλες τις εκτιμήσεις τα 180 στο σύνολο τους, την Παρασκευή μόνο από την Αθήνα, με την συχνότητα να είναι ανά πέντε αρχικά και ανά δύο λεπτά στη συνέχεια (από τις 11 το πρωί και μετά).

Το Σάββατο η συχνότητα των δρομολογίων προς Αθήνα θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και θα ξεπεράσουν τα 150. Όλα αυτά μόνο προς Αθήνα, χωρίς να υπολογίζουμε τα περισσότερα από 80 λεωφορεία που θα έρθουν κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών από την Θεσσαλονίκη και τα επιπλέον που θα δούμε από την Καλαμάτα και τα Γιάννενα (κατά πλειοψηφία) και από πόλεις, όπως η Λάρισα, ο Βόλος, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και ο Πύργος.

Χαμός με λίγα λόγια. Σημειώνουμε ότι το ιστορικό ρεκόρ όλων των εποχών των επισκεπτών που είχαν έρθει μέσω των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο καρναβάλι της Πάτρας ήταν το 1999. Τότε είναι χαρακτηριστικό ότι την Καθαρά Δευτέρα είχαν φύγει από την Πάτρα προς την Αθήνα 300 δρομολόγια, δηλαδή περισσότεροι από 15.000 επιβάτες.

Μόνο για Αθήνα. Φέτος ίσως αγγίξουμε το ρεκόρ αυτό και αν όχι σίγουρα θα έχουμε το δεύτερο κατά σειρά με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα καρναβάλια. Κατά προσέγγιση ο συνολικός αριθμός επιβατών θα είναι πάνω από 25.000 και αναμένεται να αγγίξει τους 30.000.

Ροή ειδήσεων

Advertisement