Connect with us

Ελλάδα

Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή δεν πήρε 250.000 ευρώ – Της είπαν να παραδεχτεί ενοχή για να είναι δίπλα στο παιδί της

Published

on

Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και ανέφερε πως ποτέ δεν έλαβε 250.000 ευρώ από το Κατάρ, ενώ σημείωσε ότι οι βελγικές αρχές της πρότειναν ενοχή για να αποφυλακιστεί.

Μιλώντας στο Open είπε πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τα όσα λέει ο Αντόνιο Παντσέρι για τα 250.000 ευρώ που φέρεται να πήρε από το Κατάρ η Εύα Καϊλή, σημειώντας ότι «όλοι οι υπόλοιποι το διαψεύδουν».

Επίσης, είπε πως «από την πρώτη στιγμή της έχουν πει “παραδέξου την ενοχή σου και σε δύο μέρες θα είσαι δίπλα στο παιδί σου”. Αν η κυρία Καϊλή είχε αποδεχτεί ενοχή αυτή τη στιγμή θα ήταν ελεύθερη. Αλλά η κυρία Καϊλή λέει: “πώς να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει; Προτιμώ να κάτσω να λιώσω μέσα, παρά να αποδεχτώ μια ατιμωτική κατηγορία για πολιτικό πρόσωπο και να βγω έξω”».

Επιπλέον, σημείωσε ότι «τη Δευτέρα θα πάει ο Βέλγος δικηγόρος στην Αστυνομία, προκειμένου να ακουστούν όλα αυτά τα ντοκουμέντα, τα οποία είναι προφορικά και να αποτυπωθούν σωστά, γιατί όλες αυτές είναι διαρροές, οι οποίες συσκοτίζουν την πραγματικότητα. Το ξέρεις ότι παρακολουθείσαι».

«Οι διάλογοι δεν μπορεί να είναι παράνομοι. Μην εκβιάσουμε τη λογική. Τη Δευτέρα θα πάει ο Βέλγος δικηγόρος στην Αστυνομία, για να πιάσουμε έναν-έναν τους διαλόγους της κυρίας Καϊλή με τους συγγενείς της, ώστε να αποδείξουμε και να καταγραφούν σε σωστή μετάφραση ότι δεν υπάρχει τίποτα το οποίο είναι μεμπτό. Τα δημοσιεύματα αυτά τα ξέρουμε. Υπάρχουν μέσα στη δικογραφία και έχουν απαντηθεί ένα προς ένα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement