Connect with us

Ελλάδα

Αντώνης Σρόιτερ: Η οργισμένη απάντηση στον Παύλο Πολάκη – “Γλείφτης και τσάμπα μάγκας”

Published

on

Ένας από τους δημοσιογράφους που στοχοποίησε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, είναι και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, με αναρτήσεις του στο Instagram, απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας αυτό που κάνει κατά κόρον ο ίδιος: έβγαλε στη φόρα μηνύματα που του έστειλε…

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσίευσε μηνύματα που του έστελνε ο Πολάκης για τη γιορτή του, στα οποία, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, “στάζει μέλι”. Μάλιστα, αποκαλεί “γλείφτη” και “τσάμπα μάγκα” τον βουλευτή.

“Πάντα ευγενής και ντόμπρος ο Παύλος Πολάκης. Θέλει να με εξαφανίσει και να με καθαρίσει μαζί με τους υπόλοιπους αλλά στις ευχές και στα μηνύματα στάζει μέλι.. #gliftis kai tsaba magas” έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Αντώνης Σρόιτερ δημοσιεύοντας φωτογραφία με μηνύματα.

Ωστόσο, ανάρτησε και story με φωτογραφία των δυο τους σε κάποια τηλεοπτική του συνέντευξη, γράφοντας ειρωνικά: “Πριν τον εξαφανίσω, μήπως να πάω και στην εκπομπή…”, αλλά και το hashtag #gliftis kai tsaba magas.

πολακης σροιτερ

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, προκάλεσε τριγμούς.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης, βλέπει “βαθύ κράτος” και βάζει στο στόχαστρο γνωστούς δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος, της διοίξησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη.

Οι 15 δημοσιογράφοι, των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης, με το απειλητικό μήνυμα “αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά” είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος.

ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement