Connect with us

Ελλάδα

Φονική σύγκρουση στα Τέμπη με 16 νεκρούς και 85 τραυματίες – Δραματικές στιγμές, φόβοι για εγκλωβισμένους

Εφιαλτικές στιγμές για δεκάδες τραυματίες – Φόβοι για εγκλωβισμένους επιβάτες – 350 επιβάτες στα δύο τρένα – Τεράστια κινητοποίηση για διάσωση και περίθαλψη των τραυματιών – Σε τρία νοσοκομεία σε Λάρισα και Κατερίνη οι τραυματίες – Σε επιφυλακή τα «Παπανικολάου», «Θριάσιο», «Γεννηματάς» για τους εγκαυματίες

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Ωρα 03:00) 16 νεκροί και 85 τραυματίες σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Βαθρακογιάννη είναι ο τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης δύο αμαξοστοιχιών -ένα εμπορικό και ένα επιβατικό- κοντά στα Τέμπη μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023).

«Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 16 νεκροί και 85 τραυματίες», ανέφερε ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το δυστύχημα με την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης.

Νεότερη ενημέρωση: Από τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως προκύπτει ότι τουλάχιστον δεκαπέντε  άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

 

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω σοβαρού ατυχήματος που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2) με αμαξοστοιχίες έξω από τη Λάρισα.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μια εμπορική αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε μια επιβατική που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα. Η σύγκρουση συνέβη στο ύψος του Ευαγγελισμού, κοντά στα Τέμπη.

 

Σελίδες: 1 2

Ροή ειδήσεων

Advertisement