Connect with us

Ελλάδα

ΤΕΜΠΗ: Συγκλονιστικές μαρτυρίες – «Ακούγαμε άτομα να φωνάζουν καιγόμαστε, βοήθεια»

Published

on

Πολλοί τραυματίες, με αίματα και σκισίματα στα ρούχα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και ξέσπασαν σε λυγμούς.
Στον σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρώτο με λεωφορείο με επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη στο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός με αποτέλεσμα την τραγωδία με τουλάχιστον οκτώ νεκρούς.

Το πρώτο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και το οποίο ήταν γεμάτο με 50 άτομα έφτασε λίγο πριν τις 2 το βράδυ στον σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων σύμφωνα με το thesstoday.gr υπήρχαν και πολλοί τραυματίες, με αίματα και σκισίματα στα ρούχα, οι οποίοι ξέσπασαν σε λυγμούς μόλις συνειδητοποίησαν ότι είναι ασφαλείς και πλέον μαζί με τους συγγενείς τους.

«Ακούγαμε ανθρώπους να φωνάζουν καιγόμαστε, είναι συγκλονιστικό. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ» δηλώνει στο ThessToday.gr επιβάτης του τρένου.

«Νομίζω πως είμαι καλά, πίστευα ότι θα πεθάνω»
Μάρτυρας που έζησε την τραγωδία στο επιβατικό τρένο περιέγραψε στο ThessToday.gr τις δραματικές στιγμές που έζησε πιστεύοντας ότι εκεί μέσα θα χάσει τη ζωή της. «Νομίζω πως είμαι καλά, δεν είμαι σίγουρη. Βρισκόμουν στο τέταρτο βαγόνι, έπεσαν οι αποσκευές και γυρίσαμε ανάποδα. Τα υπόλοιπα βαγόνια διαλύθηκαν τελείως. Τα λόγια περισσεύουν, πίστευα ότι θα πεθάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ερχόταν το τρένο καταπάνω μας»
Τα μοιραία λεπτά περιέγραψε ένας άλλος μάρτυρας, ο οποίος δηλώνει: «Νιώσαμε να τραντάζεται όλο το βαγόνι, ερχόταν το τρένο καταπάνω μας. Ακόμη δεν νιώθω ζωντανός».

Πηγή: In.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement