Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Χόρεψαν… στη βροχή

Published

on

 

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του Ίκαρου Πετρωτού, Αντώνης Ζήκος από το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο που σημείωσε η γυναικεία ομάδα στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Φείδωνα Άργους με σκορ 2-1.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό έτσι ώστε να μας μεταφέρει την εικόνα της πολύ σημαντικής νίκης που σημείωσαν τα κορίτσια του Ίκαρου.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κιβερίου, απόλαυσαν τα κορίτσια κυριολεκτικά να χορεύουν στη βροχή. Ακολουθώντας το πλάνο παιχνιδιού μας από το πρώτο λεπτό με γρήγορη και ουσιώδη κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας φτάσαμε πολύ γρήγορα και εύκολα στην περιοχή του Φείδωνα, με αλληλοκαλύψεις, με πίεση χωρίς να αφήνουμε χώρους στην αντίπαλο να κάνει το δικό της παιχνίδι. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να προηγηθούμε στο σκορ με την Κέτα στο 18′ λεπτό.

Πιέσαμε αρκετά να πετύχουμε και δεύτερο γκολ έχοντας ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να κυλήσουμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 56′ με κεφαλιά της Βαλκάνη από κόρνερ μιας και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που έρχονταν η μπάλα στην περιοχή μας. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ της νίκης, ανεβάζοντας κι άλλο τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης με δυνατό σουτ της Τσάμη στο 77′ .

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια γιατί αγώνα με αγώνα αφομοιώνουν τη φιλοσοφία μου, το πλάνο παιχνιδιού μας και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και είχαμε πετύχει ελάχιστα γκολ στις ευκαιρίες που έχουμε σ’ όλους τους αγώνες, θα βρισκόμασταν σε υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Μελανό σημείο στο 69΄ ο τραυματισμός της Κυριακού Πάμελας στο γόνατο, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους από τη διοίκηση της ομάδας. Της ευχόμαστε φυσικά περαστικά και την περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement