Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δύο Πατρινοί στην Κεντρική Επιτροπή του νεοσύστατου κόμματος Βολτ Ελλάδας

Πρόκειται για τους Ανδρέα Κοσμάτο και Σεραφείμ Μπαχρά

Published

on

Ο Ανδρέας Κοσμάτος και ο Σεραφείμ Μπαχράς είναι οι δύο Πατρινοί που αναδείχτηκαν μέλη της 30μελούς Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Βολτ Ελλάδας, το οποίο πραγματοποίησε το ιδρυτικό του συνέδριο το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Το συνέδριο εξέλεξε το προεδρείο του Βολτ όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, τον γραμματέα, το πολιτικό συμβούλιο και την κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Στη θέση της γυναίκας συμπροέδρου εκλέχτηκε η Θεοδώρα Φαμπρικέζη και του άντρα συμπροέδρου ο Νικόλας Φουρναράκης. Γραμματέας του κόμματος εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Καλαφατάκης.

Η Θεοδώρα Φαμπρικέζη δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε την επιλογή στους συμπολίτες μας που λένε δεν έχω τι να ψηφίσω, όλοι είναι ίδιοι, δεν πάω να ψηφίσω, θα ρίξω λευκό. Έχουμε το δικαίωμα και την ικανότητα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, με πρόοδο, με χαρά.»

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Φουρναράκης είπε :«Το Βολτ είναι ένα κόμμα πράξεων, όπου οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες, πρωτότυπες και ορθολογιστικές. Οι θέσεις και οι προτάσεις μας είναι για την κοινωνία και με την κοινωνία»
Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Καλαφατάκης συμπλήρωσε:« Το Βολτ Ελλάδας, έχει μια δυαδική φύση, και είναι αυτή η δυαδική φύση που απαντάει στο διπλό πολιτικό αίτημα. Έως ελληνικό κόμμα θα εργαστεί προς την κατεύθυνση ρηξικέλευθων, πραγματιστικών λύσεων και ως μέλος ενός πανευρωπαϊκού κινήματος θα εργαστεί συστηματικά με στόχο τον μετασχηματισμό της Ευρώπης»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement