Connect with us

Διεθνή

Andrew Lloyd Webber: Πέθανε ο 43χρονος γιος του διάσημου συνθέτη

Published

on

Ο Nicholas Lloyd Webber, γιος του σπουδαίου συνθέτη Andrew Lloyd Webber, πέθανε στο Basingstoke της Αγγλίας στις 25 Μαρτίου, έπειτα από μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο του στομάχου. Ήταν μόλις 43 ετών.

Ο θεατρικός συνθέτης ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου του γιου του το Σάββατο.

«Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να ανακοινώσω ότι ο αγαπημένος μου μεγαλύτερος γιος Νικ πέθανε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο του Μπάσινγκστοουκ», αναφέρει η δήλωση. «Ολόκληρη η οικογένειά του είναι μαζεμένη και είμαστε όλοι παντελώς συντετριμμένοι. Σας ευχαριστώ για όλες τις σκέψεις σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

Ο Νίκολας εισήχθη στην μονάδα στις 23 Μαρτίου, αφού διαγνώστηκε με πνευμονία. Ο Andrew ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο Instagram ότι ο γιος του θα αναζητούσε περαιτέρω θεραπεία.

 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα συμπαράστασης στον γιο μου, Νικ. Τώρα έχει μεταφερθεί σε έναν ξενώνα και αγωνίζεται» είπε τότε ο Άντριου. «Νομίζω ότι έχει ξεπεράσει το χειρότερο από αυτή την πρώτη περίοδο πνευμονίας που ήρθε ως αποτέλεσμα του καρκίνου του, που είναι απλώς φρικτό. Είμαστε όλοι εδώ και η οικογένεια εδώ έχει μαζευτεί και ήταν το σωστό μέρος για να είμαστε όλοι νομίζω».

Γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1979, ο Nicholas Lloyd Webber ακολούθησε τα βήματα του πατέρα και του παππού του, και ήταν υποψήφιος για Grammy ως συνθέτης, καθώς και παραγωγός δίσκων. Ο Νικ εργάστηκε σε ταινίες μεγάλου μήκους, ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικά και θεατρικά έργα.

Πιο πρόσφατα, πατέρας και γιος συνεργάστηκαν στο αυθεντικό άλμπουμ του 2021 “Bad Cinderella”. Το μιούζικαλ παίζεται τώρα με τον τίτλο «Bad Cinderella» στο Μπρόντγουεϊ. Ο Νίκολας έχει αναγνωριστεί για τη σύνθεσή του στο «Love, Lies and Records» του BBC 1 καθώς και για τη σκηνική παραγωγή του 2017 «Fat Friends: The Musical».

Ροή ειδήσεων

Advertisement