Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας στον Μητροπολίτη Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Μετά από τη συνάντηση, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας Μπάκας δήλωσε: «Έχω την χαρά να γνωρίζω τον πνευματικό Ποιμένα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, στην ηλικία των 21 ετών, χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η ενθρόνισή του στον Μητροπολιτικό θώκο.

Πρόκειται για έναν Ιεράρχη που έχει εμπράκτως αποδείξει την αγάπη του στο ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, μέσα από εργασίες κοινωνικές, φιλανθρωπικές και πνευματικές. Αποτέλεσε δε ιδιαίτερη χαρά για μένα η διαπίστωση ότι έχουν νιώσει αυτή την αγάπη και οι πιστοί, οι οποίοι συνέρρεαν κατά χιλιάδες προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιότατο για την συμπλήρωση των 18 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Ι.Μ. Πατρών».

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Θεμιστοκλή Μπάκα, έναν φέρελπι όπως τον χαρακτήρισε νέο άνθρωπο που ξεχωρίζει για τα ιδανικά και τις αξίες που πιστεύει και υπηρετεί , με την προοπτική της υπεράσπισης της ορθόδοξης πίστης μας και της πατρίδας μας.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement