Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ – OPEN MALL ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ: Με επιγραφές, ειδικούς φωτισμούς και ανθοστήλες η ομοιογένεια

Published

on

Μετά από τα υποέργα που σχετίζονται με την έξυπνη πόλη, σε δημοπρασία βγαίνει ένα ακόμα, στο πλαίσιο πάντα της δημιουργίας του πρώτου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Πάτρας.

Το έργο αυτό έχει να κάνει με την προμήθεια και την εγκατάσταση σε 133 μαγαζιά επιγραφών και φωτεινών επιγραφών, συστημάτων ειδικού φωτισμού, 266 ανθοστηλών, όλα στην περιοχή του Open Mall, δηλαδή στην ακτίνα της Αγίας Σοφίας με την πλατεία Όλγας (στην Κωνσταντινουπόλεως και σε τμήματα των οδών Καρόλου και Κορίνθου).

Ο διαγωνισμός αυτός “τρέχει” αυτή τη φορά όχι από τον δήμο Πατρέων (όπως τα υποέργα με τους έξυπνους κάδους και τις φωτεινές διαβάσεις, ηλιακά παγκάκια κτλ), αλλά από τον Εμπορικό Σύλλογο αφού το έργο αφορά την ανάδειξη της αισθητικής των μαγαζιών που περιλαμβάνονται στο Open Mall.

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μέχρι τις 20 Απριλίου, ενώ το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε λίγο πάνω από 200.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο υποέργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου έχει να κάνει με την «δημιουργία και ανάδειξη ταυτότητας εμπορικής περιοχής» και είχε λάβει έγκριση για την πρόοδο του διαγωνισμού τους προηγούμενους μήνες.

Μέσα από αυτό η όλη περιοχή θα αποκτήσει μια ενιαία εμπορική ταυτότητα, έχοντας ένα στοιχείο ομοιογένειας από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν να αλλάξει η πρόσοψη όλων των καταστημάτων που περιλαμβάνονται στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement