Connect with us

Αθλητισμός

Τουρνουά μπιλιάρδου B” Division 9 Ball Open: Απόλυτη επιτυχία

Published

on

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ B” DIVISION 9 BALL OPEN ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ POOLEVARD ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 56

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε στον ιδιαίτερο χώρο, τoυ Poolevard -που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νικολάου 56 στην Πάτρα- το τουρνουά μπιλιάρδου B” Division 9 Ball Open που έγινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα ύστερα από πολλά χρόνια, με τη συμμετοχή 64 παικτών από όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 14 Πατρινοί.

Το τουρνουά προσέλκυσε πολύ κόσμο με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από φίλους που το παρακολούθησαν με ενδιαφέρον, βλέποντας τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων, από το ξεκίνημά του έως και τη λήξη του.

Διήρκεσε από τις 6 έως τις 9 Απριλίου με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Χρήστο Μητρέλη και τους διοργανωτές να ευχαριστούν όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν με την παρουσία τους, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Νικητής του τουρνουά μπιλιάρδου B” Division 9 Ball Open αναδείχτηκε ο Παντελής Παναρίτης, με τη δεύτερη θέση να καταλαμβάνει ο Άγγελος Μίγκος.

Από εκεί και έπειτα, τρίτος αναδείχτηκε ο Γιώργος Παλαιολόγος και τέταρτος ο Θάνος Δημουλιάς.

Τις θέσεις 5-8 μοιράστηκαν οι Άρης Κώστα, Γιάννης Μπάσιος, Άγγελος Σκουμής και Παναγιώτης Κοκμοτός και τις θέσεις 9-16 οι Γιώργος Παπακώτσης, Χρήστος Μητρέλης, Σπύρος Πιστικός, Γαβριήλ Μιχαλάς, Βαγγέλης Σεϊδής, Θέμης Καραγιαννίδης, Γιώργος Σοφρώνης, Νίκος Ξενοπανάγος.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μετά το πέρας των αγώνων, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά μπιλιάρδου, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στον ίδιο χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αυτό του Poolevard το οποίο και θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως και τις 1-2-3 Σεπτεμβρίου 2023.

Ροή ειδήσεων

Advertisement