Connect with us

Πολιτική

Η «οσμή» σκανδάλων έγινε… δυσωδία-Του Διονύση Γιαννόπουλου (*)

Published

on

Εθισμένοι στο βούρκο της ανηθικότητας, στελέχη των κομμάτων εξουσίας, «μολύνουν» την πολιτική ζωή του τόπου, προκαλώντας την αποστροφή των Ελλήνων. Τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται αποδεικνύουν τις σκοτεινές διαδρομές που ακολουθούν εδώ και χρόνια τα κόμματα εξουσίας και επιβεβαιώνουν το σαθρό τους υπόβαθρο.

Σκάνδαλα με ονοματεπώνυμα, αυτό των Λιγνάδη, Πάτση, Καϊλή και Γεωργούλη, αλλά κι άλλα χωρίς, όπως αυτά στην περίφημη λίστα με τους 212 που εμπλέκονται στον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, στη δολοφονία των 57 συνανθρώπων μας στα Τέμπη, στις αυτοκτονίες δεκάδων συνανθρώπων μας που δεν άντεξαν…
Φυσικά για όλα αυτά κανείς δεν γνωρίζει τίποτε κι αν γνωρίζει προσπαθεί να τα κουκουλώσει, ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού… Οι ευθύνες όμως δεν είναι «ορφανές» ούτε για όλα όσα προανέφερα, ούτε για την καταρράκωση του ελληνικού λαού από την πρωτοφανή ακρίβεια, από την απειλή των πλειστηριασμών.
Η ρήτρα αναπροσαρμογής από όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας καλά κρατεί, ενώ από 1η Μαΐου αυξάνονται τα πάγια μονοφασικών κατά 22% και τριφασικών κατά 77%. Η τιμή των καύσιμων έχει τραβήξει πάλι την ανηφόρα, ενώ το καλάθι του νοικοκυριού είναι μονίμως άδειο, αφού η ακρίβεια δεν επιτρέπει σ’ ένα μέσο νοικοκυριό να προμηθευτεί ακόμη και τα βασικά είδη. Άλλωστε, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια του ρεύματος παγκοσμίως με αυξήσεις 120% στα εμπορικά καταστήματα και περίπου 80% στις κατοικίες. Όμως, η κυβέρνηση κρύβει αυτά τα στοιχεία και ο Άδωνις Γεωργιάδης ψεύδεται για τις τιμές στην αγορά ενώ στηρίζει τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και όχι το μανάβη και τον κρεοπώλη της γειτονιάς. Και μέσα σ’ όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 50% του ελληνικού λαού ζει με μισθούς και συντάξεις από 350 ευρώ έως 700 ευρώ. Καθημερινά εισπράττουμε την αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος θέλει να ζει με αξιοπρέπεια κι όχι με καλάθια και επιδόματα. Μία αγανάκτηση όμως που έχει μετατραπεί σε ισχυρή θέληση να αλλάξουμε σελίδα και ισχυρή εντολή στην «Ελληνική Λύση» να δώσει οριστικά τη λύση!

*Ο Διονύσης Γιαννόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της «Ελληνικής Λύσης» (τηλ. επικοινωνίας, 6983527706)

Ροή ειδήσεων

Advertisement