Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Σήμερα στέλεχος του Βαρουφάκη είπε ότι μπορεί να κλείσουν τράπεζες – Θα ξαναζήσουμε όσα θέλαμε να ξεχάσουμε;

Published

on

«Γυρίσαμε στην μεσαία τάξη όσα της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, ένας κύριος μου είπε “σ’ ευχαριστώ που έσωσες την μεσαία τάξη από όσα της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ“», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμα ότι η Μεσσηνία στέλνει το μήνυμα της μεγάλης εκλογικής νίκης της ΝΔ.

«Η αυτοδύναμη Ελλάδα είναι στο χέρι του καθενός ξεχωριστά για να συνεχίσουμε την πορεία προκοπής. Ζητώ την στήριξη σας για να κρατήσουμε την Ελλάδα στο σωστο δρόμο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά και στην υπογραφή της σύμβασης του οδικού έργου. Θύμισε ότι η κυβέρνηση κράτησε το σκαφος της χώρας σταθερό και υλοποίησε στο ακέραιο τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ακόμα ότι οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες και ένα λάθος αποτέλεσμα μπορεί να αντιστρέψει αυτά που έχουμε πετύχει.

Εδώ σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του Μέρα25 του κ. Βαρουφάκη. «Άκουγα, είπε, «σήμερα στέλεχος του Βαρουφάκη να λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να ξανακλείσουν τις τράπεζες. Η Ελλάδα θα πηγαίνει μόνο μπροστά», υπογράμμισε και αναφέρθηκε στην δημιουργία κυβέρνησης ηττημένων προειδοποιώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ξαναζήσουμε όσα θέλαμε να ξεχάσουμε. «Δεν ήταν όνειρο ήταν πραγματικότητα οι συνταξιούχοι στα ΑΤΜ. Θυμόμαστε τα πενηντάρικα».

Τέλος αναφερόμενος στα διλήμματα των εκλογών είπε: «Θα πάμε μπροστά ή πίσω; Θα γυρίσουμε στην εμμονική φορολόγηση της μεσαίας τάξης;» Και απευθυνόμενος στους νέους είπε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν μένουμε στα λόγια και θα λύσουμε τα προβλήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement