Connect with us

Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστριες βγήκαν εν μία νυκτί και έμειναν για χρόνια χωρίς εμπειρία»

Published

on

Στο πλευρό του γνωστού μοντέλου και κριτή του GNTM, Γιώργου Καράβα στάθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου, πως νιώθει έτοιμος να αναλάβει δική του εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα προκάλεσαν σάλο με πολλούς να σχολιάζουν πως δεν μπορεί να επιθυμεί κάτι τέτοιο καθώς δεν έχει «δημοσιογραφικό υπόβαθρο».

«Ο Γιώργος Καράβας έχει κάνει ήδη τρεις χρονιές τηλεόραση και βγήκε και είπε κάτι που νιώθει. Ότι, δηλαδή, εγώ νιώθω έτοιμος να κάνω κάτι δικό μου. Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί του επιτέθηκε όλος αυτός ο κόσμος και γιατί ακούστηκαν αν έχει δημοσιογραφικό υπόβαθρο», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ούτε εμείς έχουμε, όπως και πολύς άλλος κόσμος που κάνει τηλεόραση δεν έχει δημοσιογραφικό υπόβαθρο ή εμπειρία. Άρα κι εμείς δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτή την εκπομπή», τόνισε η παρουσιάστρια.

Επισήμανε μάλιστα πως πολλές παρουσιάστριες της ελληνικές τηλεόρασης εμφανίστηκαν και έμειναν για χρόνια σε αυτήν δίχως καμία εμπειρία.

«Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ας του δώσουν μία εκπομπή κι αν τα καταφέρει… Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο κακό αυτό που είπε ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο να δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement