Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα: “Θα κάνουμε την Δυτική Ελλάδα πρωταγωνίστρια (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

 

Σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γήπεδο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα, πραγματοποιεί ομιλία αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Την 21η Μαΐου η φετινή άνοιξη φέρνει και τη νέα νίκη», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για ένα «πλατύ ρεύμα προόδου και ένα ποτάμι που θα πει όχι σε δεύτερη φορά στην συμφορά και να δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή».

Χαρακτήρισε τις επόμενες εκλογές τις πιο κρίσιμες της αντιπολίτευσης και τόνισε ότι η ΝΔ μπορεί «να δαμάζει μεγάλες τρικυμίες σαν αυτές που περάσαμε όλες και όλοι μαζί».

Η οικονομία έμεινε όρθια και η κοινωνία ενωμένη σε όλες τις κρίσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έγιναν οι δυσκολίες ευκαιρίες.

«Δεν χάσαμε ούτε στιγμή τον προορισμό που η κυβέρνηση χάραξε με τόλμη τον Ιούλιο του 2019», είπε επίσης.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε ακόμα ότι μόνο με ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ μετά τις εκλογές θα μπορεί η χώρα μας να ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023.

«Τίποτα στην Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει την Ελλάδα του 2019 σε όλους τους τομείς. Η χώρα σκορποχώρι που κάποιοι δεν ήθελαν σύνορα στην θάλασσα και τα ήθελαν ανοιχτά στην στεριά δεν υπάρχει πια. Ο φράχτης στον Έβρο επεκτείνεται και οι ροές σχεδόν έχουν μηδενιστεί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι θωράκισε την άμυνα της χώρας όπως είχε δεσμευθεί και αναφέρθηκε στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων τα οποία η πολιτεία ενισχύει ηθικά και οικονομικά.

Αναφέρθηκε στα έργα υποδομών και ειδικά όσον αφορά στο Πάτρα – Πύργος είπε ότι ο δρόμος κατασκευάζεται και δεν είναι μακέτα.

Θα είμαι ο πρωθυπουργός που με την δική σας στήριξη θα τον εγκαινιάσει και επίσημα, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement