Connect with us

Ερασιτεχνικό

Όλα για όλα στο τελευταίο ματς

Published

on

 

Οι προπονητές του Παναιγιάλειου, Θόδωρος Ανδριόπουλος και του Πανμοβριακού, Γιώργος Λαγός μιλούν στη «Γ» για το τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας

 

 

Ο Παναιγιάλειος σημείωσε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-1 στον πρώτο τελικό των play off της Α’ Κατηγορίας κόντρα στον Πανμοβριακό κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη ο Πανμοβριακός στο παιχνίδι στο Αίγιο θα μπορούσε στην επανάληψη να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και τα πράγματα να ήταν σχετικά πιο εύκολα στη ρεβάνς.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι της Κυριακής (7/5) θα κρίνει ποιος από τους δύο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Σίγουρα ο Παναιγιάλειος έχει το πλεονέκτημα όμως ο Πανμοβριακός δεν είναι αμελητέα μονάδα και μέσα στην έδρα του έχει άλλη δυναμική, μπορεί να κάνει τη ζημιά και να ανατρέψει τα πάντα.

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κλέψει… την παράσταση και τα βλέμματα όλου του ερασιτεχνικού κόσμου.

Πάντα σε μια ομάδα σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής. Η «Γ» επικοινώνησε τόσο με τον έμπειρο τεχνικό του Παναιγιαλείου Θόδωρο Ανδριόπουλο όσο και με τον έμπειρο προπονητή του Πανμοβριακού Γιώργο Λαγό.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος επισήμανε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ταπεινότητα για να επιτευχθεί ο στόχος ενώ θα προσπαθήσει ο Παναιγιάλειος από την αρχή να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει ένα γκολ. Επίσης μίλησε και για το πώς η ομάδα του Αιγίου κατάφερε να νικήσει στο πρώτο ματς με 3-1.

«Είχαμε πει από τον αρχή να μπούμε δυνατά και να σημειώσουμε γρήγορα γκολ κάτι που ευτυχήσαμε καθώς προηγηθήκαμε πολύ νωρίς με 2-0. Σε μια αδράνεια όμως δεχτήκαμε γκολ με την αντίδρασή μας ευτυχώς να είναι άμεση και να σημειώσουμε και ένα τρίτο (3-1).

Στην φάση του γκολ και του πέναλτι υπήρχε τακτική αμέλεια την οποία θα την συζητήσουμε στην προπόνηση. Ο Πανμοβριακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σκληροτράχηλη στην άμυνα και ταχύτατη στην επίθεση. Αυτές τις ημέρες, μέχρι το δεύτερο παιχνίδι θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Ναι το 3-1 δίνει μια ασφάλεια αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόσμενο και το παιχνίδι στο Ριόλο θέλει προσοχή. Παίζουμε σε ένα γήπεδο μικρό το οποίο ο Πανμοβριακός το γνωρίζει καλά, έχει τον ενθουσιασμό, τον κόσμο του και εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Η δυναμική των ομάδων είναι μικρή και θέλει προσοχή.

Στη ρεβάνς θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε και γκολ έτσι ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση. Επισημαίνω και πάλι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ταπεινότητα για να επιτευχθεί ο στόχος μας».

ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ

Ο έμπειρος τεχνικός του Πανμοβριακού μίλησε για το παιχνίδι στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο καθώς και για τη ρεβάνς της Κυριακής στον Ριόλο. Αυτό που επισημαίνει είναι ότι πρέπει από την αρχή οι παίκτες του να «πνίξουν» τον αντίπαλό τους, να είναι πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι τους.

«Στο Αίγιο κάναμε παιδαριώδη λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμα γκολ στην επανάληψη, κάτι που δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει από τα πρώτα κιόλας λεπτά να «πνίξουμε» τον αντίπαλό μας όμως αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας και όλα στην συνέχεια γίνονται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην άμυνα και να μην κάνουμε παιδαριώδη λάθη τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Σίγουρα είχαμε ατυχία στο πρώτο ματς, ευελπιστούμε να έχουμε την τύχη στη ρεβάνς. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας και πρέπει να εστιάσουμε πού θα «χτυπήσουμε» και το σημαντικότερο είναι να πάμε το παιχνίδι στην παράταση τουλάχιστον.

Η βοήθεια του κόσμου σίγουρα θα είναι μεγάλη και θα είναι ο 12ος παίκτης μας που θα μας «σπρώξει» προς τη νίκη.

Πάντως ό,τι και να γίνει δεν ακυρώνεται η προσπάθεια αυτών των παιδιών όλης της χρονιάς».

 

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Οι αντίπαλοι του πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας

Την Κυριακή το απόγευμα θα γνωρίζουμε ποιος από τους Πανιαγιάλειο, Πανμοβριακό θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ωστόσο στις άλλες Ενώσεις συμπληρώθηκε το παζλ και γνωρίζουμε ήδη τους αντιπάλους στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Οι αντίπαλοι λοιπόν της ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι το Λεωνίδιο, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Εράνη, ο Αμυκλιακός, το ΑΟ Λεβάντε και ο Παλληξουριακός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5)

Λεωνίδιο – Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός

Αμυκλιακός – Εράνη

ΑΟ Λεβάντε – ΠΑΟ Βάρδας

ΡΕΠΟ: Παλληξουριακός

 

2η αγωνιστική (ΤΕΤΑΡΤΗ 17/5)

ΠΑΟ Βάρδας- Λεωνίδιο

Εράνη – ΑΟ Λεβάντε

Παλληξουριακός – Αμυκλιακός

ΡΕΠΟ: Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός

 

3η αγωνιστική (ΤΕΤΑΡΤΗ 24/5)

ΑΟ Λεβάντε – Αμυκλιακός

Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός – Εράνη

Παλληξουριακός – Λεωνίδιο

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Βάρδας

 

4η αγωνιστική (ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5)

Λεωνίδιο – Εράνη

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός

ΑΟ Λεβάντε – Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός

ΡΕΠΟ: Αμυκλιακός

 

5η αγωνιστική (ΤΕΤΑΡΤΗ 31/5)

ΕΠΣ Αρκαδίας – ΑΟ Λεβάντε

Αμυκλιακός – ΠΑΟ Βάρδας

Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός – ΕΠΣ Κεφαλονιάς

ΡΕΠΟ: ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

6η αγωνιστική (ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6)

Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός – Αμυκλιακός

Παλληξουριακός – ΑΟ Λεβάντε

Εράνη – ΠΑΟ Βάρδας

ΡΕΠΟ: Λεωνίδιο

 

7η αγωνιστική

Εράνη – Παλληξουριακός

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος/Πανμοβριακός

Αμυκλιακός – Λεωνίδιο

ΡΕΠΟ: ΑΟ Λεβάντε

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement