Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Αν έχετε «γεμάτα» μπράτσα…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Μπορεί να νιώθετε άβολα ή άνετα με το σώμα σας αλλά το να σκέφτεστε θετικά είναι το παν. Ωστόσο, μερικές φορές έχετε περιοχές του σώματός σας που θα θέλατε να μπορούσατε να κρύψετε λίγο περισσότερο, προκειμένου να τονίσετε άλλες. Για παράδειγμα αν θεωρείτε ότι τα μπράτσα σας είναι πιο «γεμάτα» από όσο θα θέλατε, υπάρχουν ενδυματολογικά κόλπα για να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο άνετα με το ντύσιμο σας.

Επιλέξτε μανίκια 3/4

Καλό είναι να φοράτε μανίκια 3/4, καθώς πηγαίνουν τόσο με casual όσο και με πιο επίσημες εμφανίσεις. Είναι επίσης ένα πολύ κολακευτικό στυλ μανικιών για «γεμάτα» μπράτσα. Είναι ιδανικά για styling, ακόμα περισσότερο όταν φοριούνται σε σκούρα, μονόχρωμα χρώματα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαρδιά παντελόνια ή ογκώδεις φούστες.

Σε ημιδιάφανα ή δαντελένια υφάσματα

Αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη και να μη δείχνετε τα «γεμάτα» μπράτσα σας, φορέστε μπλούζες με μανίκια από δαντέλα ή που είναι διάφανες. Η χαλαρή εφαρμογή αυτών συνήθως δεν καλύπτει ολόκληρο το χέρι σας και δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τα μπράτσα σας να φαίνονται πιο αδύνατα. Επίσης, είναι απίστευτα άνετα και δροσερά, ειδικά αν επιλέξετε ουδέτερα χρώματα.

Διαλέξτε τα πουλόβερ σας προσεκτικά

Επιλέξτε φαρδιά, λεπτά πουλόβερ με ριχτούς ώμους. Όχι μόνο φαίνονται πολύ θηλυκά, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τζιν για να κάνουν ένα casual combo. Από την άλλη, τα ανοιχτόχρωμα πουλόβερ ή τα πουλόβερ από πολύ χοντρό ύφασμα, μπορεί να μην σας ταιριάζουν.

Φορέστε V λαιμόκοψη και απλά μανίκια

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Όχι μόνο μπορείτε να φορέσετε τη μπλούζα με V-λαιμόκοψη για μια απλή περίσταση, αλλά είναι επίσης μια ευέλικτη εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο. Ο σικάτος τρόπος που καθορίζει τη σιλουέτα από τους ώμους μέχρι τη μέση, βοηθά πραγματικά στον καθορισμό του σχήματος των χεριών.

Στράπλες σε συνδυασμό με κάτι άλλο

Το στράπλες είναι ένα στυλ για το οποίο μπορεί να είστε λίγο επιφυλακτική, αλλά αν επιλέξετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, φοράτε ένα κολιέ, μία εσάρπα ή οποιοδήποτε αξεσουάρ πάνω από τους ώμους σας και πετυχαίνετε ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας.

Μην αμελείτε τα ασύμμετρα τοπ

Τα ασύμμετρα τοπ είναι μαγικά, σπάνε τη γραμμή γύρω από τα μπράτσα σας, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο αδύνατα. Επιπλέον, το να αφήνετε έναν από τους ώμους σας ακάλυπτο, είναι μια πολύ πρωτότυπη και σέξι πινελιά.

 

 

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement