Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Αγωνιστήκαμε, τρέξαμε, αλλά…»-Αποχώρησε από το ΜεΡΑ25 η Ευαγγελία Αποστολοπούλου

Published

on

Με μια ιδιαίτερα καυστική δήλωση, η Ευαγγελία Αποστολοπούλου γνωστοποιεί την αποχώρησή της από το ΜεΡα25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κα Αποστολοπούλου υπήρξε μέχρι σήμερα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Στις εκλογές του 2019, όπου ήταν υποψήφια, ήταν η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Αχαϊα και δεν εξελέγη βουλευτής μιας και αργά τη νύχτα της καταμέτρησης το κόμμα έχασε την έδρα στο νομό Αχαϊας. Ως υποψήφια με το ΜεΡα25 στις ευρωεκλογές είχε λάβει περισσότερες από 6.000 ψήφους και όλ`αυτά τα χρόνια από το 2018 μέχρι και σήμερα έχει αναπτύξει έντονη κομματική δράση, ενώ μεταξύ άλλων ήταν η Συντονίστρια της ομάδας βάσης της Αιγιάλειας από τον Ιανουάριο του 2021 έως και σήμερα.
Η Ευαγγελία Αποστολοπούλου είναι ψυχολόγος MSc και εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος στα Δικαστήρια της Πάτρας.
Για τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από το κόμμα η κα Αποστολοπούλου δηλώνει:
«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, φίλες και φίλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνης τους, την αγάπη και την υποστήριξή τους.
Τους ενημερώνω ότι υπήρξα πάντα ειλικρινής και εργατική, με εντιμότητα, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια, στην ενασχόλησή μου με τα κοινά και το ΜέΡΑ25.
Τα τελευταία χρόνια με ανησυχία παρακολουθούσα την αποξένωση και τις διαφωνίες που προέκυπταν στο εσωτερικό του κόμματος. Η κομματική έλλειψη δημοκρατίας, ο αυταρχισμός, η αδιαφάνεια των εσωτερικών διαδικασιών και η απομάκρυνση πολλών στελεχών του κόμματος από τις αξίες και τις αρχές που πίστευα ότι εκπροσωπούσε, δημιούργησε σε μένα, όπως και σε πολλές/πολλούς συνοδοιπόρους και βουλευτές, προβληματισμό και διάθεση αποχώρησης.
Η επιλογή της αποχώρησής μου προέκυψε και από το γεγονός ότι, ο κομματικός μηχανισμός αγνόησε και απογοήτευσε πολλά μέλη, που αγωνιστήκαμε και τρέξαμε για μια αξιοπρεπή κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική εμφάνιση του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγοντας σήμερα ως υποψήφιους εκπροσώπους του, άτομα απόντα στους μέχρι τώρα αγώνες του κόμματος. “Ψάχνεις ……… Διογένη”!
Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκαν μαζί μου τα τελευταία χρόνια και εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement