Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Άρης Ανδρικόπουλος συναντήθηκε με το Σωματείο των Οδηγών Ταξί

«Δίπλα στους επαγγελματίες που μάχονται για την επιβίωση»

Published

on

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες οδηγών ταξί βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Ν. Αχαΐας Άρης Ανδρικόπουλος με τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστοφόρος».

Ο κ. Ανδρικόπουλος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ., Γιώργο Σιδέρη και από τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εξαιτίας του κύματος της ακρίβειας που έχει περιορίσει σημαντικά την δουλειά τους.

«Οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί των ταξί κάνουν καθημερινά αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο. Το αντικείμενο της εργασίας τους έχει περιοριστεί δραματικά διότι ο κόσμος αδυνατεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες λόγω της ακρίβειας. Μέρα με την μέρα η κατάσταση γίνεται χειρότερη και οι επαγγελματίες δηλώνουν πως βρίσκονται σε απόγνωση» δηλώνει ο κ. Ανδρικόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ θέτει την κοινωνία και τις ανάγκες της στο προσκήνιο, υποστηρίζει τους μικρούς και τους μεσαίους επαγγελματίες, όλους όσοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για αλλαγή και για δικαιοσύνη παντού».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement