Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γ. Τσίρης: «Το έργο σας είναι δύσκολο, είμαστε δίπλα σας»

Published

on

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Γιώργος Τσίρης, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών που έχει με τους πολίτες της Αχαΐας.

Ο κ. Τσίρης συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος, αρχιπύραρχο Χριστόφορο Μπόκα από τον οποίο ενημερώθηκε για την ετοιμότητα του πυροσβεστικού σώματος για την αντιπυρική περίοδο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τους αξιωματικούς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την ετοιμότητα που υπάρχει σε επίπεδο εκπαίδευσης, εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας αλλά και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά την ώρα εκτέλεσης του καθήκοντός τους.

«Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους ενόψει της δύσκολης αντιπυρικής περιόδου» ανέφερε ο κ. Τσίρης, υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε με πράξεις την βαρύτητα που δίνει στην θωράκιση της κοινωνίας θέτοντας την πολιτική προστασία σε προτεραιότητα με σχέδιο και με στοχευμένες παρεμβάσεις σε επίπεδο πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement