Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μήνυμα νίκης από τον Γ. Τσίρη στην κεντρική ομιλία του στο «Πάνθεον»

Published

on

Το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, δικηγόρος Γεώργιος Τσίρης διοργάνωσε την κεντρική του προεκλογική του εκδήλωση στην Πάτρα.

Εκατοντάδες φίλοι του Γιώργου Τσίρη παρά την βροχή, γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο «Πάνθεον» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή το βράδυ της Τρίτης.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, ενώ τον Γιώργο Τσίρη προλόγισε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Φωκίδας Ιωάννης Μπούγας.

Εν μέσω χειροκροτημάτων, ο Γιώργος Τσίρης κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για την αναμέτρηση της Κυριακής και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο δικό του νέο ξεκίνημα.
«Τρεις γενιές όλοι ενωμένοι σήμερα ξεκινάμε την μεγάλη μάχη. Να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα και η Αχαΐα δεν γυρίζει πίσω… Ότι η Ελλάδα και η Αχαΐα κοιτάζουν μόνο μπροστά και θέλουν να συνεχίσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πορεία ανασύνταξης της χώρας.»

Δεν έρχομαι από του πουθενά, ήμουν και είμαι Εδώ. Ανασαίνω για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Συμπορεύομαι και συμπάσχω μαζί τους. Όμως για να γίνει το όνειρο της αλλαγής στον τόπο πραγματικότητα απαιτείται σοβαρότητα συνέπεια ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.
Ευθύνη, Αγώνας και Σχέδιο. Και πάνω από όλα εντιμότητα. Και γι’ αυτό σας καλώ όλες και όλους να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή, να πάμε τον τόπο μας πιο ψηλά. Να πάμε την Αχαΐα πιο ψηλά. Να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement