Connect with us

Ελλάδα

Λάρισα: Στη μηχανή του αυτοκινήτου έκρυβαν δυο κιλά κάνναβης

Published

on

Μια απλή παράβαση του Κ.Ο.Κ. αποκάλυψε τα σκοτεινά σχέδια ενός Έλληνα και των δύο αλλοδαπών συνεργών του που κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πρώτου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, έχοντας κρυμμένη στη μηχανή του οχήματος μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, όταν τους σταμάτησαν για να τους βεβαιώσουν την παράβαση το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης βάρους 0,9 γραμμαρίου και έκαναν “φύλλο και φτερό” ολόκληρο το όχημα.

Έτσι, ανακάλυψαν κρυμμένη στον κινητήρα του άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 12,1 γραμμαρίων. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε ένας τρίφτης με ποσότητα κάνναβης βάρους 2,4 γραμμαρίων.

Όλα τα ευρήματα και το όχημα κατασχέθηκαν, όπως και 480 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν μαζί τους οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement