Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Όταν στέρησε την κούπα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετρά νίκες και ήττες απέναντι στον Προμηθέα με αποκορύφωμα αυτή του τελικού του 2020 με την ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μετακομίσει στην Πάτρα και να πιάσει για τα καλά δουλειά στον Προμηθέα, ωστόσο ως αντίπαλος έχει κάνει πολλές φορές ζημιά στην πατρινή ομάδα.

Της ΑΜΑΛΙΑΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

Κορυφαία ήττα από όλες ήταν αυτή στον τελικό του κυπέλλου το 2020 όταν σε έναν δραματικό τελικό ο τωρινός κόουτς του Προμηθέα και τέως της ΑΕΚ είχε στερήσει την πρώτη κούπα στην ιστορία της πατρινής ομάδας κερδίζοντας με 57-61.

Η ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΗ

Αυτή ήταν ίσως και η πιο επώδυνη ήττα των τελευταίων χρόνων της πατρινής ομάδας, αφού έχασε μία σημαντική ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, αν και με την έλευση στον πάγκο της του Παπαθεοδώρου μάλλον στοχεύει σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες. Άλλωστε δεν έχει ξεχάσει κανείς στους Προμηθείς ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια φέτος έμειναν εκτός της διοργάνωσης του κυπέλλου, αφού στον πρώτο γύρο ήταν εκτός από την πρώτη οκτάδα.

ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ Μ. ΓΙΑΤΡΑ

Στα φετινά παιχνίδια ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τον Κολοσσό έχει κερδίσει τον Γιατρά στο τελευταίο του παιχνίδι με την πατρινή ομάδα στη Ρόδο και έχασε από τον Χριστόπουλο στην Πάτρα. Πέρυσι ωστόσο είχε γνωρίσει και βαριά ήττα από τον Προμηθέα στη Ρόδο στις αρχές της σεζόν για το Σούπερ Καπ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Αυτά αφορούν το παρελθόν και πλέον όλοι αναμένουν να δουν πού θα μπορέσει η ομάδα που θα δημιουργήσει ο Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του να φτάσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού όλοι αναμένουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Προμηθέας να κάνει το βήμα παραπάνω σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα αγωνισθεί.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ

ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ

Κοντά στη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται ο Άρης. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε (μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση που είχε, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν) στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες είχε εκ του σύνεγγυς επαφή με το μέλος του Δ.Σ. και βασικό οικονομικό «αιμοδότη» της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη. Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε ακουστεί δυνατά για πιθανή μετακόμισή του στην Πάτρα και τον Προμηθέα. Αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν η παραμονή του Καστρίτη στον πάγκο της ομάδας, με την κουβέντα να γίνεται σε καλό κλίμα. Στη διάρκειά της αναλύθηκαν ενδελεχώς όλες οι παράμετροι για τη διατήρηση του «γάμου» μεταξύ του προπονητή και του Άρη, αλλά και ζητήματα που αφορούν γενικότερα στο αγωνιστικό τμήμα. Ο Γιάννης Καστρίτης και ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου αύριο, επαφή η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει στη συμφωνία για την ανανέωση της δέσμευσης του 41χρονου τεχνικού με τους Θεσσαλονικείς.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement