Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (29/5)

Published

on

Κριός

Ο Ιούνιος ξεκινά με ευνοϊκές προϋποθέσεις ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία αφορούν την προσωπική/αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου το οποίο θα εξάρει τα συναισθήματα και θα δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα σε συνομιλίες και επαφές. Η Πανσέληνος (4/6) θα σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις/υλοποιήσεις ένα ταξιδάκι.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση και ο Ιούνιος φαίνεται πως θα μπει με χαμόγελο, καθώς η θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα συμβάλει σε αυτό. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει ένα όμορφο και χαλαρό κλίμα σε συναντήσεις, επαφές αλλά και στην επικοινωνία, το οποίο θα ενισχύσει φιλικούς, κοινωνικούς ακόμα και επαγγελματικούς δεσμούς.

 

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος έρχεται με καλή διάθεση καθώς την δεύτερη κιόλας ημέρα του η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει μία θετική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει μία ρομαντική διάθεση η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις συναντήσεις που θα έχεις μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 

Καρκίνος

Είσαι από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, τουλάχιστον σε προσωπικές/αισθηματικές υποθέσεις. Στις 4/6 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επαναφέρει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

 

Λέων

Ο Ιούνιος έρχεται με ρομαντική διάθεση καθώς στις 2/6 θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η αρμονική όψη θα φέρει ισορροπία στα συναισθήματα και θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς και να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου ανάγκες.

 

Παρθένος

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει με καλή και ρομαντική διάθεση καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (2/6) θα σε βάλει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου με τους φίλους σου και με άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για τη διάθεσή σου.

 

Ζυγός

Τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου αλλά για να το κάνεις θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη.

 

Σκορπιός

Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου φαίνεται πως θα είναι άκρως επικοινωνιακές και θα φέρνουν ευκαιρίες για «γόνιμες» συζητήσεις σε προσωπικές υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο τις προσωπικές σου ανάγκες και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

 

Τοξότης

Η εβδομάδα που ξεκινά θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για την επίτευξη προσωπικών και αισθηματικών στόχων και θα φέρει ευκαιρίες. Η Αφροδίτη λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει μία αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (2/6), θα σε βάλει στη διαδικασία να απομακρύνεις το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και να δεις μερικά από τα πράγματα και τις υποθέσεις που σε αγχώνουν με μία διαφορετική και πιο θετική οπτική.

 

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις στο πλάνο σου διάφορα επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις, όμως είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και κάποιες προσωπικές υποθέσεις οι οποίες θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η θετική όψη θα φέρει τα συναισθήματα σε πρώτο πλάνο, θα σε οδηγήσει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά και θα επηρεάσει συζητήσεις και επαφές.

 

Ιχθύες

 

Η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα καθώς το τρίγωνο θα σε βάλει στη διαδικασία να τους δώσεις σημασία. Μία προσωπική σου σχέση η οποία ενδεχομένως να σου είχε δημιουργήσει σκέψεις και να σε έχει «ταλαιπωρήσει» φαίνεται πως θα βελτιωθεί αυτή την εβδομάδα, αρκεί να υπάρχει το συναισθηματικό υπόβαθρο για αυτό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement