Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Δενδή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δενδή, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού.

Ο Δημήτρης Δενδής γεννήθηκε στην Πάτρα στις 6 Ιουνίου του 1973. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, ενώ στην συνέχεια σπούδασε Αθλητικό management. Πρόκειται για μια προσωπικότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το άθλημα του μπάσκετ, το οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα. Ως αθλητής, αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, όπως ο Κένταυρος Πατρών, η Ολυμπιάδα Πατρών και ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ενώ αργότερα πέρασε σε διοικητικές θέσεις. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, 2022-23, εργάστηκε ως team manager στον Κόροιβο, με τον Σύλλογο της Ηλείας να καταγράφει εξαιρετική πορεία, φτάνοντας ως τα Play Οff ανόδου.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Δενδή στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας και του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλες του τις φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement