Connect with us

Ελλάδα

«Πιστεύω την έχουν απαγάγει», είπε η μητέρα της εξαφανισμένης 27χρονης στην Κω – Τι κατέθεσε ο βασικός ύποπτος

Published

on

Δεν αποκλείει το σενάριο της απαγωγής η μητέρα της 27χρονης από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω, τη στιγμή που ο βασικός ύποπτος που έχει συλληφθεί, έδωσε τη δική του εκδοχή στην Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα της κοπέλας μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας της και είπε ότι «δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη απήχθη».

Επίσης, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» αναφέρει πως πέντε άνδρες με καταγωγή από Πακιστάν και Μπαγκλαντές προσήχθησαν για την εξαφάνιση της 27χρονης και υποστήριξαν πως η νεαρή συναντήθηκε με εκείνους το βράδυ της Δευτέρας σε σουπερμάρκετ του νησιού. Ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως η 27χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης και της πρότειναν να τη μεταφέρουν στο σπίτι τους μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Τελικά, ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη, γιατί φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και να μίλησε για γεγονότα, που δεν είχαν αναφερθεί στις αρχές. Μάλιστα, φέρεται να παραδέχτηκε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη, όμως είπε ότι τη γύρισε σε σημείο που υπέδειξε στις αρχές. Ωστόσο, από κάμερες ασφαλείας πάντως, δεν επιβεβαιώνεται ο ισχυρισμός του.

Επιπλέον, ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας που είναι επίσης από την Πολωνία, πήγε στο Τμήμα, ώστε να καταθέσει για δεύτερη φορά.

Χτενίζουν την περιοχή

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά χτενίζουν την περιοχή που άφησε το στίγμα της η γυναίκα πριν εξαφανιστεί, για να βρουν κάποιο στοιχείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα πολλά πηγάδια που υπάρχουν εκεί, γιατί δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αν και όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά.

Εντούτοις, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν καταλήξει σε δύο υποθέσεις, οπότε επίτηδες δεν δημοσιοποιούν κάποιο παραπάνω στοιχείο.

Ποια είναι η 27χρονη

Για την εξαφάνισή της εκδόθηκε Missing Alert, σύμφωνα με το οποίο, στις 15/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 28χρονος σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (12/06) περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του, η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της, ώστε εκείνος να μεταβεί στο σημείο και να την παραλάβει. Όταν όμως ο 28χρονος έφτασε στην περιοχή που του είχε υποδείξει, δεν βρήκε την 27χρονη. Όπως κατήγγειλε, σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφό του στο κινητό της τηλέφωνο, αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 εντόπισε, μέσω εφαρμογής, το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Το κινητό της ήταν ήδη κλειστό.

Η 27χρονη δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της, όπως όφειλε, το πρωί της 13ης Ιουνίου 2023. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αναστάζια εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω.

Ροή ειδήσεων

Advertisement