Connect with us

Τοπική αγορά

Αγρίνιο: Κλειστά μαγαζιά κάθε Σάββατο

Published

on

Με μειωμένη συμμετοχή διεξήχθη η κρυφή ψηφοφορία στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για το θερινό πενθήμερο στο Αγρίνιο, που αφορά το σαββατιάτικο κλείσιμο των καταστημάτων Ιούλιο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου, η πρόταση που πλειοψήφησε (με 50%) είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά κατά τα Σάββατα από 8-7 ως 19-8. Η συμμετοχή δεν ήταν ικανοποιητική καθώς τα 4 από τα μέλη του ΔΣ της αντιπολίτευσης, του «Ενωμένου Εμπορίου» του πρ. προέδρου Σ. Κωστίκογλου, είχαν διαμηνύσει την αποχή τους από τη διαδικασία καθώς ζητούν τα Σάββατα το καλοκαίρι να παραμένουν ανοιχτά.

Αγρίνιο: Κλειστά μαγαζιά κάθε Σάββατο

Τα ψηφοδέλτια στη μυστική ψηφοφορία του Συλλόγου

Συγκεκριμένα, ψήφισε το 63% των εγγεγραμμένων με την πρόταση για Σάββατα ανοιχτά κατά τους μήνες Ιούλιο –Αύγουστο να λαμβάνει 14%, η πρόταση που υπερψηφίστηκε 50% και η πρόταση για κλειστά Σάββατα Ιουλίου και Αυγούστου 36%.

Το «Ενωμένο Εμπόριο» χθες, μάλιστα, ξεκαθάρισε «σε όλους τους τόνους ότι θα κρατήσουμε τα καταστήματα μας ΑΝΟΙΧΤΑ το φετινό καλοκαίρι και τονίζουμε ότι άλλα δεδομένα και συνθήκες υπήρχαν πριν τριάντα χρόνια, άλλα πριν δέκα και πριν πέντε χρόνια και άλλα επικρατούν σήμερα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement